dimarts, 11 de desembre del 2012

Jornades pre-nadalenques

Abans del Nadal és un moment immillorable per presentar les novetats. Enguany, a Maqui aprofitem aquestes dates per donar a conèixer "Un cèntim pels meus pensaments". El proper dissabte dia 15 anirem a les Dau Barcelona, organitzades per l'il·lustre dels jocs Oriol Comes. Tanmateix, hem assistit a dues jornades ja clàssiques de la temporada prenadalenca: Les Jornades Kritikes i les Ayudar Jugando.

XIX Jornadas Kritikas

Hi vam anar dissabte 24 de novembre, a la tarda, per fer una partida de demostració d'"Un cèntim pels meus pensaments", en la qual hi va assistir el responsable&Co. del Podcast "El vuelo del Fénix". Com sempre la gent del club de rol Kritik ens van posar les coses molt fàcils i vam gaudir d'una bona tarda de recuperar records i parlar de rol.



XII Ayudar Jugando

Unes altres jornades indispensables si us agraden els jocs de taula, i a més...pel somriure d'un nen!

Aquest cop hi ham ésser el dissabte 8 de novembre durant tot el dia. Malgrat el dissabte al matí ningú es va interessar per la nostra proposta (és l'efecte de presentar un joc que coneix poca gent), a la tarda sí va venir una parella de jugadors i alguns seguidors de Maqui per comprar-lo (gràcies a tots!).


En aquesta partida vam provar el qüestionari d'"Un cèntim pels meus pensaments" ambientat al món de Cthulhu, on els jugadors són investigadors que han perdut la memòria per un efecte traumàtic relacionat amb els mites; i l'han de recuperar per esbrinar com lluitar contra una terrible amenaça imminent!!

Podeu veure els desencadenants de memòria i el els qüestionaris omplerts d'aquesta partida aquí.

Amb tot, és un goig anar a aquestes jornades i poder mostrar els productes de Maqui, tot coneixent a jugadors extraordinaris. Gràcies de nou a tots per ser-hi i deixar-nos compartir el projecte de Maqui Ed. amb vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada