Icones


CG
Fitxes de joc
Steve Kenson
Icones és un joc de taula d’aventures de superherois, creareu emocionants històries imaginades amb els amics, basant-vos en els herois que haureu creat.

L’edició aplegada del joc presenta:

• CREACIÓ RÀPIDA D’HEROI! Tot el que us cal per crear els vostres herois són quatre tirades de daus que us encendran la imaginació per unir-ho tot. Descriviu les habilitats dels personatges en una escala numèrica o amb adjectius com «gran» i «extraordinari», el que encaixi millor amb la situació i amb el vostre estil.

• SISTEMA FLEXIBLE! Només unes quantes mecàniques bàsiques per resoldre les accions dins el joc, però que s’amplien per cobrir un ampli ventall d’opcions fent que Icones sigui fàcil d’aprendre, però prou amplies per mantenir les coses interessants.

• DETERMINACIÓ HEROICA! Poseu les qualitats dels vostres herois en joc per guanyar avantatges o per realitzar proeses extraordinàries, o creeu-vos problemes, des de drames personals a febleses, per tal de fer que el vostre heroi estigui encara més determinat a salvar el món!

• CREACIÓ D’UNIVERS! Col·laboreu per crear el vostre propi univers de còmics i jugar les històries dels seus diferents herois.

Icones és un paquet tot inclòs d’aventures roleres de superherois, ràpid, fàcil, descriptiu i divertit!

ÉS HORA DE SER UN HEROI!

Traducció de l'anglès. 14x21cm. 232 pàgines a tot color.
ISBN: 978-84-943969-1-5

11€ PDF 33€ paper

Disponible en paper a través de Lulu

Disponible en PDF a la nostra botiga, Lektu, i Drivethru


CG
Pantalla de joc
Pantalla de joc d'Icones, rol amb superpoders!

Sou nou pàgines de taules i tres pàgines d'art per muntar-vos la pantalla com vulgueu. Inclou una versió "estalvi de tinta".

Tota la informació que us cal a tocar!

Traducció de l'anglès. 12 pàgines a tot color.
2€ PDF

Disponible en PDF a la nostra botiga, Lektu, i Drivethru

CG
El vol de la Nova-1
El vol de la Nova-1 és una aventura dissenyada com a punt d’inici d’un nou grup de superherois, tant de jugadors nous com d’experimentats.

El món espera amb expectació el llançament de la Nova-1, una nau espacial experimental amb un nou motor revolucionari, l’inductor de fusió de potencialitat projectívola. Però el centre de control i la Nova-1 són víctimes de l’atac d’un equip de superroïns determinats a robar l’inductor de fusió!

Els herois hauran d’aturar l’atac i rescatar la tripulació a El vol de la Nova-1!

Aquesta aventura es pot jugar de forma independent o com inici de l’arc argumental de L'ascenció de la Cohort, que continuarà al següent número: L'enigma de la Guerra Freda.

Traducció de l'anglès. 34 pàgines a tot color.
4€ PDF 12€ paper

Disponible en paper a través de Lulu

Disponible en PDF a la nostra botiga, Lektu, i Drivethru

CG
L'enigma de la Guerra Freda
L'enigma de la Guerra Freda es pot jugar de forma independent, com a segon número de l’arc argumental de L'ascensió de la Cohort, o fins i tot com a primer.

Una amenaça, tancada i oblidada, emergeix de nou a Zyrkistan, una antiga república soviètica. L’entitat coneguda com a Arsenal, amb l’ajut d’antics herois soviètics i roïns mercenaris, roba uns caps nuclears que es volien desmantellar amb la intenció de venjar-se d’occident! Podran trobar els herois la base oculta de l’Arsenal a temps per evitar l'Harmagedon?

L'ascensió de la Cohort va començar amb El vol de la Nova-1 i després de L'enigma de la Guerra Freda continuarà al següent número: La crisi del nèmesi.

Traducció de l'anglès. 51 pàgines a tot color.
4€ PDF 12€ paper

Disponible en paper a través de Lulu

Disponible en PDF a la nostra botiga, Lektu, i Drivethru

CG
Gran Poder
Gran poder analitza els poders d’Icones rol amb superpoders amb més profunditat.

Com que més no és sempre millor, Gran poder prova d’expandir, refinar i organitzar el tractament dels poders en el joc, per donar als jugadors i directors d’Icones eines addicionals per crear i jugar els seus personatges i aventures.

Ofereix més opcions, més exemples i més idees.

Traducció de l'anglès. 141 pàgines a tot color.
7,30€ PDF 22€ paper

Disponible en paper a través de Lulu

Disponible en PDF a la nostra botiga, Lektu, i Drivethru


CG
La crisi del nèmesi
El món dels còmics té una història rica de números d’encreuaments d’herois o centrats en un esdeveniment. Com encreuaments encarnats pels èxits més grans i importants formant un equip o també còmics que reinicialitzen, rellancen o recomencen una sèrie sencera de versions reinventades d’herois clàssics.

La crisi del nèmesi pot ser un esdeveniment d’aquesta mena pel vostre propi món d’ICONES, si voleu, un encreuament còsmic que enfronta les forces del bé i les del mal entre si en un camp de batalla d’una altra dimensió.

Aquesta aventura també pot ser una combinació d’una missió “a banda” de L’ascensió de la Cohort i una entrada a futures trames.

Traducció de l'anglès. 19 pàgines a tot color.
3€ PDF 10€ paper

Disponible en paper a través de Lulu

Disponible en PDF a la nostra botiga, Lektu, i Drivethru

CG
La invasió Metaguait
L’enigma de la guerra freda va acabar amb la Cohort aconseguint defensar Victory City de l'aniquilació nuclear i van esbrinar que des del principi el malvat maníac tecnomàgic conegut com a Regnat era el seu principal enemic. Van tenir un tast d’en Regnat a La crisi del nèmesi, i ara, el repte que la nova Cohort es trobarà en aquesta aventura serà encara més alt, ja que les forces dels Metaguait envairan Victory City i l’Estrall, el seu antic rival, es transformarà en l’Ultraguait!

Aquesta aventura inclou una nova mecànica de joc —l’opinió pública— i la mateixa història té elements que poden sobtar o indignar els jugadors. La vida pública d’un superheroi no sempre és fàcil.

El final d’aquesta aventura defineix públicament l’estatus dels herois com a protectors de Victory City i prepara l'acte final de la sèrie. Pel camí, tanmateix, els herois patiran pèrdues, traïcions i es trobaran al cantó equivocat de la llei!

Traducció de l'anglès. 64 pàgines a tot color.
5€ PDF 14€ paper

Disponible en paper a través de Lulu

Disponible en PDF a la nostra botiga, Lektu, i Drivethru

CG
Regnat de caos
Benvinguts Icones al capítol final de L’ascensió de la Cohort!

Com totes les aventures de la sèrie, aquesta es pot jugar a part de les altres, però independentment de si n’heu jugat d’altres, o l’ordre que hàgiu fet servir, aconsellem que aquesta sigui l’última a jugar-se.

Regnat de caos és una aventura còsmica d’abast mundial on s’ofereixen detalls de la Cohort original i de l’origen del roí conegut com a Regnat.

Si aquesta és la primera aventura de L’ascensió de la Cohort que agafeu, heu de saber que l’origen d’en Regnat ha estat envoltat de misteri —només la seva motivació sembla clara: destruir la Cohort.

Traducció de l'anglès. 63 pàgines a tot color.
5€ PDF 14€ paper

Pròximament!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada