dimarts, 18 de desembre del 2012

Dau Barcelona, més que unes jornades

El proppassat dissabte 15 de novembre vàrem assistir a la fira de jocs de taula "Dau Barcelona", organitzada sota el mestratge de l'Oriol Comas. Malgrat només hi vam ser el dissabte -diuen que el diumenge va haver-hi molta gent-, us fem cinc cèntims del què hi vam fer i de com va anar.


Pel fet d'haver reunit sota un mateix sostre a una part important del món dels jocs de taula, Dau Barcelona, més enllà d'un aparador de productes, ens ha servit com una autèntica fira professional del sector. Durant aquesta em pogut interaccionar amb altres professionals i aficionats dels jocs de taula per conèixer què es coïa i què pensaven, àdhuc per fer alguns contactes que podrien fructificar amb alguna col·laboració. En aquest sentit, la valoració no en pot ser res més que positiva; i des de la nostra modesta opinió, encoratgem a l'organització, si s'escau, a potenciar aquesta vessant de la fira en properes edicions.

Per altra part, i respecte a l'objectiu inicial de donar a conèixer els nostres productes i la vessant de creació dels jocs de taula, creiem que la distribució de les taules ens va perjudicar. En general, les editorials i els autors de menys entitat estàvem col·locats al fons de la sala, cosa que provocà que la gent que entrava al recinte pràcticament no arribés mai a les nostres posicions (màxim per fer-hi una ullada ràpida), donat que ja havia triat lloc i joc amb una "de les grans", que estaven col·locades més a prop de l'entrada. Així doncs, creiem que una distribució de taules on les editorials i autors més modestos haguessin rebut més flux de gent hagués afavorit el que pensem que era un dels objectius de la Fira.

Amb tot, amb la cúpula de Maqui Edicions complerta a la fira, vàrem rebre algunes visites d'amics i coneguts, i vàrem poder fer una partida "estàndard" d'Un cèntim pels meus pensaments a nous seguidors.



En definitiva, per nosaltres ha estat una experiència molt positiva veure la sinergia i empenta que el sector dels jocs de taula té a casa nostra, i sens dubte estem plenament disposats a tornar-hi!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada