Etern estiu


Mdm
Segona edició
Full de personatge
Mostra del joc
Primera edició
Full de personatge
Vaivers pregenerats
Greg Saunders
Ha arribat l'hora. El món ha canviat.

L'esdeveniment ha portat el mar de fulles al nostre món, un immens bosc que ha ofegat les ciutats i ha ensorrat la civilització en una nit. Del bosc arriba la crida, un reclam per als dèbils que delma la població. Com a conseqüència només hi romanen bosses d'humanitat, resistint el cant de sirena dels boscos. Dins els inacabables boscos hi ronden els perduts –aquells que han vist la seva voluntat ofegada per la crida– i els salvatges, que han oblidat que un cop van ser humans.

Tu ets un dels pocs que poden resistir la crida. Un vaiver, resistent al reclam del bosc per les cicatrius d'un passat que no pots oblidar. El teu turment et serveix d'escut, però et porta a l'aïllament. Allò que més anheles és ser benvingut en una comunitat, però mai no hi seràs veritablement acceptat fins que no siguis capaç de superar el teu passat. Per fer-ho t'hi has d'enfrontar i derrotar els dimonis que et persegueixen.

Què arriscaràs per redimir-te?

Què ha canviat en aquest segona edició?

El nucli del joc és idèntic, el material d'ambientació i 'Fulles caigudes' la campanya sandbox, és tot com abans. Hi ha dos canvis principals...

Disseny a tot color, amb art del talentós Tithi Luadthong. El joc original era en blanc i negre amb fotos tractades. Aquesta versió és plena d’il·lustracions meravelloses i evocadores.

Nou motor Open D6. El joc original tenia un conjunt de regles curt i molt narratiu, molt centrat en el trauma dels vaivers. Ha estat substituït per les regles Open D6 basades en MiniSix, que permeten més versatilitat. Les regles per resoldre els traumes i l'estrès són les mateixes.

Etern estiu, un joc de rol de desolació i redempció dins el mar de fulles.

Segona edició a tot color.

Traducció de l'anglès. Títol original: Summerland. 15x23cm. 204 pàgines.
ISBN: 978-84-124781-2-9

11€ PDF 26€ PAPER

Disponible en paper a traves de Lulu .
Disponible en pdf a traves de la nostra botiga, Lektu i Drivethru.


Primera edició en b/n.

Traducció de l'anglès. Títol original: Summerland. 15x23cm. 180 pàgines.
ISBN: 978-84-935248-8-3

6,5€ PDF 16€ PAPER

Disponible en paper a traves de Lulu .
Disponible en pdf a traves de la nostra botiga, Lektu i Drivethru.


Material addicional

Dirigint Etern Estiu

4 comentaris:

 1. Estic desitjant que surtin moduls i suplements.^^ De moment estic escrivint les meves pròpies aventures, però també serà interessant llegir les d'altres eternestiuencs. :P

  ResponElimina
 2. Després de llegir Etern Estiu m'ha entrat la certesa de què aquest joc serà jugat i de què sé com jugar-lo. És molt fàcil entendre l'ambientació, que a la vegada transmet amb eficiència tot un món de possibilitats.

  El sistema és senzill, cosa que cada any que passa valoro més positivament i empra un sistema de descripcions que ajuda a què els resultats de les accions siguin més concretes. A Etern Estiu no ens trobarem amb un "15, has tocat" sinó amb un "La teva bona punteria ha fet que l'ós s'endugués un bon dispar al braç, cosa que el farà fugir corrent".

  Un dels jocs de rol amb què he gaudit més llegint i que m'ensumo que serà dels que gaudiré més jugant. Amb els ganxos que ofereix el joc es visualitzen les possibilitats.

  Maquis, ¿Heu pensat en publicar en format pdf mòduls per jugar, low cost?

  ResponElimina
 3. Una ambientació increïble i novedosa, després de llegir la hem vull el cap d’idees per a aventures, estic seguur que hi acabaré dirigint.

  ResponElimina
 4. Gràcies a tots pels comentaris positius, esperem en breu poder oferir una mini-aventura per donar-vos idees de com les preparem a les trinxeres de Maqui Ed.

  ResponElimina