Etern estiu


Mdm
Full de personatge
Vaivers pregenerats
Greg Saunders
Ha arribat l'hora. El món ha canviat.

L'esdeveniment ha portat el mar de fulles al nostre món, un immens bosc que ha ofegat les ciutats i ha ensorrat la civilització en una nit. Del bosc arriba la crida, un reclam per als dèbils que delma la població. Com a conseqüència només hi romanen bosses d'humanitat, resistint el cant de sirena dels boscos. Dins els inacabables boscos hi ronden els perduts –aquells que han vist la seva voluntat ofegada per la crida– i els salvatges, que han oblidat que un cop van ser humans.

Tu ets un dels pocs que poden resistir la crida. Un vaiver, resistent al reclam del bosc per les cicatrius d'un passat que no pots oblidar. El teu turment et serveix d'escut, però et porta a l'aïllament. Allò que més anheles és ser benvingut en una comunitat, però mai no hi seràs veritablement acceptat fins que no siguis capaç de superar el teu passat. Per fer-ho t'hi has d'enfrontar i derrotar els dimonis que et persegueixen.

Què arriscaràs per redimir-te?

Etern estiu, un joc de rol de desolació i redempció dins el mar de fulles.

Traducció de l'anglès. Títol original: Summerland. 15x23cm. 180 pàgines.
ISBN: 978-84-935248-8-3

16 €

(ESGOTAT)

Què en diuen?

Etern estiu és el primer joc de rol que m'ha motivat prou o inspirat prou com per dirigir-ne una partida. Sempre m'ha fet molta cosa això de dirigir i amb aquest joc li estic perdent la por.  L'ambientació m'encanta. - Jenny (Ona Gal·làctica; al fòrum de Talpimon)

[...] para mí fue espectacular, sobre todo por que fue sorprendente y después de más de 20 años jugando a rol es difícil que algo me sorprenda tanto. [...] Muy diferente de lo que esperaba de una ambientación postapocaliptica donde la lucha por la supervivencia, el poder y la brutalidad son la norma. - Athal Bert (Laboratorio friki).

4 comentaris:

 1. Estic desitjant que surtin moduls i suplements.^^ De moment estic escrivint les meves pròpies aventures, però també serà interessant llegir les d'altres eternestiuencs. :P

  ResponSuprimeix
 2. Després de llegir Etern Estiu m'ha entrat la certesa de què aquest joc serà jugat i de què sé com jugar-lo. És molt fàcil entendre l'ambientació, que a la vegada transmet amb eficiència tot un món de possibilitats.

  El sistema és senzill, cosa que cada any que passa valoro més positivament i empra un sistema de descripcions que ajuda a què els resultats de les accions siguin més concretes. A Etern Estiu no ens trobarem amb un "15, has tocat" sinó amb un "La teva bona punteria ha fet que l'ós s'endugués un bon dispar al braç, cosa que el farà fugir corrent".

  Un dels jocs de rol amb què he gaudit més llegint i que m'ensumo que serà dels que gaudiré més jugant. Amb els ganxos que ofereix el joc es visualitzen les possibilitats.

  Maquis, ¿Heu pensat en publicar en format pdf mòduls per jugar, low cost?

  ResponSuprimeix
 3. Una ambientació increïble i novedosa, després de llegir la hem vull el cap d’idees per a aventures, estic seguur que hi acabaré dirigint.

  ResponSuprimeix
 4. Gràcies a tots pels comentaris positius, esperem en breu poder oferir una mini-aventura per donar-vos idees de com les preparem a les trinxeres de Maqui Ed.

  ResponSuprimeix