Itras By


Itras By
Cartes de joc
Mostra del joc
Personatges d'exemple
Personatges de l'aventura
Ole Peder Giæver i Martin Bull Gudmundsen
Pels carrers ressonen els tramvies, els homes es treuen el barret amb educació quan veuen algú que coneixen. Els cavalls troten per carrerons pavimentats, mentre els automòbils comencen a fer-se notar. El fum s’enfila des de les xemeneies de les fàbriques, i uns nois venen el Correu Matinal. En la foscor del cinema, hi pampalluguegen pel·lícules mudes en blanc i negre. L’electricitat comença a aparèixer a les cases de la gent, però encara molts en viuen sense. De nit, pels carrers, fanals de gas cremen brillants. No hi ha televisió, tot i que algunes persones han comprat, o s’han fet, una ràdio de galena.

Però just més enllà d’aquest atmosfera diària, hi ha un altre cantó de la ciutat. Al bell mig, s’hi aixeca la Torre Lunar. En un parc del veïnat més refinat, hi ha una societat de simis parlants. Al centre hi trobareu, o no, un carrer que només existeix els divendres. A la Ciutat d’Itra hi trobareu caníbals i científics bojos, aranyes gegants i aventurers valents. Una xarxa de cambres s’estén profundament sota terra, amb temples esfondrats i edificis ensorrats, poblats per horribles monstres.

Itras By, un joc de rol surrealista en una ciutat que recorda a l'Europa d'entreguerres amb un sistema amb cartes, enfocat en el freeform i la improvisació.

Traducció de l'anglès. 15x23cm. 232 pàgines.
ISBN: 978-84-943969-2-2

18 €

Disponible a través de la nostra botiga

Què en diuen?

Si os gustan los juegos de rol que se alejan de lo habitual, Itras By os encantará. Aunque no sepáis catalán, no tendréis muchos problemas para entenderlo y siempre podéis recurrir a los diversos diccionarios online. -- Play It Again, Sam

2 comentaris:

  1. Hola macos! Seria possible compartir els personatges pregenerats de l'aventura bàsica, el número 13, en PDF? Moltes gràcies!

    ResponElimina