Bàrbars de Lemúria


Barbars
Full de personatge
Personatges pregenerats
Mapa Lemúria
Simon Washbourne
El joc de rol d'espasa i bruixeria.

Un sistema senzill, ràpid i heroic, carregat d'acció, fetilleria i cops d'espasa, ambientat en una terra de jungles calorores, grans erms indòmits, aiguamolls curulls d'horrors i deserts àrids. Un lloc de sagues i llegendes, d'èpica i mites.

Lemúria, un continent on podeu ser reis, esclaus i gladiadors cercant fortuna tot emulant les obres de Robert E. Howard i Lin Carter.

Bàrbars de Lemúria, el joc de rol d'espasa i bruixeria.

"Vet aquí una edat salvatge de fetilleria i vessament de sang, on homes forts i dones belles, capitostos, sacerdots, mags i gladiadors lluiten per obrir-se pas a través d'un corriol sanguinolent que els meni al tron de Lemúria. Vet aquí una edat de llegendes heroiques i sagues valeroses. Vet aquí la nostra edat..." - Edda el Carmesí.

Traducció de l'anglès. Títol original: Barbarians of Lemuria. 15x23cm. 202 pàgines.
ISBN: 978-84-935248-9-0

19 €

Disponible a través de la nostra botiga

Què en diuen?

Bàrbars de Lemúria es pot emprar perfectament per a introduir els jocs de rol a tota persona que hi estigui interessada i vulgui jugar per primer cop, ja que és un joc amb un reglament força senzill i un rerefons prou interessant per a inspirar-vos i desenvolupar les vostres aventures de la manera que us sembli millor.--eldadoinquieto.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari