dimarts, 6 d’octubre del 2009

XVI Jornades de Rol a Reus

El passat diumenge 4 d'octubre vàrem tenim l'immens plaer d'assistir a les XVI Jornades de Rol a Reus, organitzades per L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR).

Només arribar ja ens esperaven amb 3 jugadors, però com que encara era aviat ens vàrem demanar si ens podiem esperar una estona que vingués més gent. Per no esperar-nos asseguts vàrem fer un tomb (com diuen allà) pel torneig de Warhammer (espectacular!).

Un cop vàrem veure que començava haver-hi moviment vàrem muntar la paradeta. De seguida molta gent es va interessar pel Tibet, i malauradament vàrem haver de limitar el nombre de jugadors a 7, per la qual cosa un dels assistents va haver de resignar-se sense jugar.

Varem haver de penjar el cartell de complert.

Comencem a jugar, i una munió de gent s'aplega al voltant de la taula encuriosits pel Tibet. Fins i tot més d'un asseu al voltant per escoltar el rerafons i el sistema del joc, així com les evolucions dels personatges.

Però la sorpresa sorgeix en mig de la partida quan el president de l'AJJRR se m'acosta per demanar-me si em faria res que la TV de Reus em fes una entrevista!! Accedeixo encantat.

Al cap d'unes 3 hores els personatges tenen un pla per resoldre l'aventura. Sort, per què ja és l'hora del sorteig de premis de les jordanes, on el premi estrella és un Casc de Darth Vader!

En resum - una de les millors jornades en les que hem assistit, tant per la participació com per l'organització. 2 Tibets venuts!

1 comentari: