dilluns, 14 de setembre del 2009

Festa Major 2009 de Sabadell

El passat dissabte 5 de setembre, el club de rol del Refugio del Sátiro de Sabadell va organitzar unes jordanes lúdiques en el marc de la Festa Major d'aquesta ciutat vallesana.

En principi havíem de fer partida mati i tarda, tanmateix al final només va poder ser al matí, amb la participació de 4 jugadors (Bernat, Loki, Viktor -Zart-One) i Francisco Javier. La sensació és que tots varen gaudir de la partida (llàstima que no poguéssim acabar-la per manca de temps), i en especial de l'ambientació única del Tibet, el joc de rol. Conceptes com "Violència compassiva ocasional", els poders del canviatemps o del fitador de miralls, crec, varen sorprendre i agradar.

A la tarda varem poder fer una partida de demostració de Sho amb en Viktor, que va aprofitar per afusellar-nos (en el bon sentit) a preguntes sobre l'editorial, i varem poder comentar coses sobre el Tibet i com ell veia la nostra iniciativa (gràcies per les idees i els teus comentaris).

Finalment, una vegada més reiterar el nostre agraïment a l'organització del Refugio de Sátiro per fer-nos un forat en el taulell de partides tan atapeït que tenien!

1 comentari:

  1. Magnifica partida y compañia la de ese día. ¡Gracias a vosotros por venir a las Jornadas ! ;-)

    ResponElimina