dissabte, 24 d’octubre del 2009

XVI Jornades Kritikas 2009

El passat 17 d'octubre varem tenir el plaer de poder presentar Tibet, el joc de rol a les XVI Jornades Kritikas, organitzades pel Club Kritik de Barcelona.

Varem poder realitzar dues presentacions: una al matí amb un total de participants de 5 participants, i una altra a la tarda-nit amb 3 participants.

En la primera presentació hi havia jugadors il·lustres de l'escena rolera nacional: Brownieman, autor del blog rolero Baúl Bizarro i l'Aregal i en Marc, autors del futur "hit" rolero espanyol, Zhenoghaia.

Jugadors il·lustres discutint les accions a emprendre

A la tarda, ja cap al tard, varem començar una nova partida de demostració. Aquest cop amb gent més novella, però com varen demostrar, més que preparada, i és que ha estat la primera vegada des que dirigeixo l'aventura introductòria del manual que un grup l'ha acabada amb un èxit rotund! Felicitats!

Saludant a la manera tibetana.


A part, varem poder conèixer a altres figures roleres com en Trukulo (autor de RyF, que ara ajudem a traduir al català), Thek, Selenio (que em va comprar un Tibet a Kaburi i en fa fer una ressenya. Merci!), l'Eloi Molas (il·lustrador de Zhenoghaia) i a molts altres que no recordo el nom! Gràcies a tots!

En resum: un dia complert de diversió. Cap Tibet venut, però bones vibracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada