dijous, 20 de febrer del 2014

Canvi de registre

Acostumat de fa uns dies a fer partides d'introducció als jocs de rol per a novells, el dissabte passat vam fer un canvi de registre radical: vam anar a presentar Etern Estiu al club de rol "la Pedra de Nanorion" de Figueres.

Es nota que estàs entre jugadors bregats i amb ganes de rolejar quan a la selecció de personatges no n'hi ha pràcticament cap amb un rerefons militar o "aventurer", però sí amb un gran potencial per a la interpretació.

M'agrada començar la demostració explicant com ha quedat el món amb l'adveniment del mar de fulles i quin és el paper dels personatges dins la nova situació. Passo després a descriure les fulles dels personatges, les regles de joc i finalment la mecànica del trama del PJ...i comencem a jugar.

Fitxa de personatge
El que no revelo mai és allò subjacent a l'ambientació, allò que fa que aquesta t'atrapi tant quan la llegeixes per primera vegada i et sedueixi per sempre. Tampoc la revelaré aquí, però fou molt interessant i divertit veure com els jugadors anaven desfilant el cabdell de l'aventura per trobar-se immersos en un món curull de sorpreses i misteris. Una ambientació que juga amb els contrasts d'allò que és amb el què hauria de ser.

En plena sessió

Realment Etern estiu és un gran joc per passar grans tardes de rol com la que vam passar amb els amics de la Pedra de Nanorion i la seva gran menestralia rolera.

Moltes gràcies per convidar-nos-hi!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada