dimecres, 17 d’abril del 2013

Estrella de combat Galac

 Mentre la mnemosina ajuda a esfondrar les barreres entre la seva ment i la dels seus companys pacients membres de la tripulació, també debilita les barreres entre els compartiments de la seva pròpia ment. Records, somnis, llibres, pel·lícules –tot això pot barrejar-se. Per ajudar-lo a distingir els fets reals de la ficció, hem preparat aquesta guia del món on viu. Pot considerar com a veritables les consideracions següents respecte al món:
  · Han passat 40 anys des de la primera guerra dels cyberns. La tecnologia –naus estel·lars, caces de combat, ordinadors, armes de foc, etc.– són les pròpies de les dotze colònies.
  · Els cyberns, éssers cibernètics sensitius, van atacar les dotze colònies aniquilant la humanitat, només unes quantes naus van sobreviure i des de llavors forma part d’un comboi protegit per la nau estel·lar de combat Galac que fuig dels cyberns per sobreviure.
  · És un membre normal i corrent de la tripulació de la Galac (soldat, manteniment, enginyer, mecànic, pilot, comandant, etc.). Això no vol pas dir que no pugui ser un individu remarcable, però gestes com sobreviure a l’espai exterior o llegir la ment de la gent són del tot impossibles. No és un heroi d’acció, ni
un déu de les dotze colònies.
  · El seu estat ha estat causat per un trauma fisiològic o psicològic degut a esdeveniments de la seva vida personal o professional. Pot haver estat causat per una obscura conspiració dels cyberns o per altres causes més mundanes.
  · Els cyberns han creat éssers indistingibles dels humans i estan infiltrats entre nosaltres. No sabem si vostè és un d’ells.
  Esperem que aquest document l’ajudi a recuperar la seva identitat. Si hi té dificultats, pot consultar Com gestionar els records inconscients entre el grup? en el Capítol tres (pàg. 36). Sisplau, tingui en compte que estem supervisant el seu progrés durant el tractament; tanmateix, per les raons que ja s’han explicat, no podem intervenir mentre duri. Si accidentalment recuperés falsos records, reuniríem, una vegada acabat el
procés, un nou grup de teràpia i intentaríem altre cop el tractament amb ells. El nostre objectiu és ajudar-lo a recordar i esbrinar si és un cybern o una víctima dels cyberns.

Descarregui aquí el material de teràpia 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada