dilluns, 18 de març del 2013

Línies fantasma


Som a l’any 891 de l’Imperi que va unir sota un sol govern les illes escampades pel cataclisme –tota la glòria a sa majestat l’Emperador Immortal.

Treballeu a les línies fantasma –el ferrocarril elèctric que travessa les terres mortals negres com la tinta unint les ciutats. Els esperits dels morts –lliures per vagarejar pel món des que les portes de la mort es van trencar en el cataclisme– sovint queden atrapats en el poderós camp elèctric que generen els trens. Els braus de les línies com vosaltres camineu per sobre els vagons, amb el clang de les botes magnètiques i el brunzit de les màscares respiratòries, per liquidar els esperits ofesos amb els vostres ganxos llampec abans no facin massa mal. 


Des d'Estats Units ens arriba el cinquè volum de "Al pot petit...": Línies fantasma, un joc de rol basat en Apocalypse World de Vincent Baker. Conté la situació inicial i l'ambientació, així com la creació de personatges i la de resolució de tasques. Tanmateix cal estar un xic familiaritzat amb el sistema d'Apocalypse World (o algun del seus derivats).

Ideal tant per jugar-hi una sola sessió com per ser l'inici d'una llarga campanya. 

3 comentaris: