dimarts, 14 de desembre del 2010

Aloja

Aloja


Nivell 3

Característiques: Vigoria 1, Prestesa 4, Robustesa 3, Racionalitat 3, Senderi 3, Sociabilitat 5

Tirades de salvació contra il·lusió i confusió 5

Tirades de salvació contra verí, paràlisi i transformació 5

Ferides 2

Habilitats: Màgia de les aloges 5, Desaparèixer en la nit 3, Seduir homes 4, Guarir malalties 3, Ofegar prop de l'aigua 3. Paraules màgiques: Transformar, Merla d'aigua, Pedra, Or.

Equipament: Robes fines, transparents i lleugeres.

Notes: són ésser femenins de gran bellesa que es troben en llocs d'aigua dolça. Solen tenir els ulls blaus o vers, cabells rossos o pel-rojos agafats en trenes o deixats anar fins als turmells. Surten durant la nit i no suporten que els homes ocupin els seus estanys o fonts, llavors els converteixen en pedra o els sedueixin per que siguin els seus esclaus. Durant el dia prenen la forma de merles d'aigua. De vegades ajuden als necessitats o aquells que les han ajudades amb or, però posant la condició que no poden veure l'or fins que no passin per un riu o una font: si no es compleix la condició l'or es desfà en sègol.
El text d'aquesta obra està sota llicència Creative Commons Reconeixement - Compartir Igual (by-sa) 2.5 de Joaquim Ball-llosera i és una obra derivada de Donjon de Clinton R. Nixon i de Cataus de Mateu Pastoret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada