dilluns, 1 de novembre del 2010

Cranc gegant

Cranc gegant


Nivell 1

Característiques: Vigoria 3, Prestesa 3, Robustesa 5, Racionalitat 1, Senderi 3, Sociabilitat 3

Tirades de salvació contra il·lusió i confusió 1

Tirades de salvació contra verí, paràlisi i transformació 3

Ferides 3

Habilitats: Atac amb pinces 4, nadar 1, esclafar/tallar amb les pinces 2, moure's per les roques 2, closca dura 4.

Equipament: -

Vulnerabilitats: Cal que estiguin a prop de l'aigua. No poden viure en ambients secs o passar més d'una hora lluny d'un lloc on es puguin remullar. Atacs de màgia relacionats amb l'escalfor, la sequedat, etc. fan que hagin de superar una tirada de robustesa + Salvació contra verí, paràlisi i transformació per evitar fugir en busca d'aigua.

Notes: Els crancs gegants són crancs de la mida com un gos gros amb fortes pinces i una resistent clova. Viuen en grup a les coves prop del mar esquitxades per les onades i en surten quan la marea és baixa. S'alimenten de petits peixos atrapats en els cocons però no fan mai escarafalls a una mica de carn fresca d'aventurer. L'habilitat d'esclafar/tallar amb les pinces suma al mal i la de closca dura suma a la protecció en les tirades de robustesa per resistir mal.
El text d'aquesta obra està sota llicència Creative Commons Reconeixement - Compartir Igual (by-sa) 2.5 de Joaquim Ball-llosera i és una obra derivada de Donjon de Clinton R. Nixon i de Cataus de Mateu Pastoret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada