divendres, 12 de novembre del 2010

Cataus a les XVII Jornades Kritikas

Un any més, el passat dissabte 6 de novembre, el Club Kritik ens va convidar a participar a les seves Jornades Kritikes, enguany feien la XVII edició!

Com sempre, el tracte amb la gent del club Kritik és exquisit, igual que els seus bikinis matinals, que venen molt de gust abans de començar la partida de demostració: aquesta vegada va ser de Cataus.

A la partida s'hi van apuntar, sense saber gaire on es ficaven, tres (més tard van ser quatre) excel·lents jugadors (entre ells una jugadora) del club de rol Necronomicons, de l'Hospitalet de Llobregat. La partida va ser genial; tot el mèrit pels jugadors que ràpidament varen copsar les mecàniques de distribució d'autoritat narrativa de Cataus i muntaren una partida d'investigació en tota regla per l'estació espacial Bàbilon V! :D



Després vaig poder xerrar amb l'Ángel, un dels autors de Zhenoghaia i amb en Gonzalo, savi del rol i autor del Baúl Bizarro.

Moltes gràcies a tots els que feu possibles aquestes jornades i sobretot als que us vau apuntar a la partida de Cataus sense complexes! :D

2 comentaris:

  1. Eiii no has posat que també vas parlar amb mi de la meva iniciativa a la que tothom s’hauria d’apuntar per a que tothom pugui jugar a rol sense esperar jugadors ni directors de joc!!
    A més de la xerrada sobre si Zhenoghaia havia de tenir unes normes o unes altres!!

    ResponElimina
  2. Ups. Cert, cert…perdona… :D

    ResponElimina