dissabte, 17 d’abril del 2021

L'estiu torna

Per a tots aquells que no vàreu tenir l'oportunitat d'adquirir-lo en el seu moment, Etern estiu, el joc de rol de desolació i redempció dins el mar de fulles està ara disponible en PDF: a la nostra botiga, a Lektu i a Drivethru i en paper a Lulu

Completeu la vostra col·lecció rolera catalana!

PD: Estem preparant la segona edició, per l'any vinent. 


Ha arribat l'hora. El món ha canviat.

L'esdeveniment ha portat el mar de fulles al nostre món, un immens bosc que ha ofegat les ciutats i ha ensorrat la civilització en una nit. Del bosc arriba la crida, un reclam per als dèbils que delma la població. Com a conseqüència només hi romanen bosses d'humanitat, resistint el cant de sirena dels boscos. Dins els inacabables boscos hi ronden els perduts –aquells que han vist la seva voluntat ofegada per la crida– i els salvatges, que han oblidat que un cop van ser humans.

Tu ets un dels pocs que poden resistir la crida. Un vaiver, resistent al reclam del bosc per les cicatrius d'un passat que no pots oblidar. El teu turment et serveix d'escut, però et porta a l'aïllament. Allò que més anheles és ser benvingut en una comunitat, però mai no hi seràs veritablement acceptat fins que no siguis capaç de superar el teu passat. Per fer-ho t'hi has d'enfrontar i derrotar els dimonis que et persegueixen.

Què arriscaràs per redimir-te?

Etern estiu, un joc de rol de desolació i redempció dins el mar de fulles.

Traducció de l'anglès. Títol original: Summerland. 15x23cm. 180 pàgines.

ISBN: 978-84-935248-8-3

6,5€ PDF 16€ PAPER



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada