dimecres, 13 de maig del 2015

L'horror revelat

Ens acaba d'arribar de l'impremta La meva vida amb l'amo i ja està disponible a la nostra botiga i en breu a través de Distribuciones Sombra a les llibreries especialitzades.

La meva vida amb l'amo de Paul Czege, és un dels clàssics instantanis de l'escena independent rolera, on viureu històries d'horror protagonitzades per serfs o criats sotmesos a la voluntat d'un despietat amo.L'ambientació, deliberadament laxa, té lloc en un llogarret innominat centreeuropeu a principis del segle XIX. Al més pur estil del romanticisme literari, en el poble, normalment perdut enmig de les muntanyes, s'hi confronta el jou asfixiant de l'amo, que exerceix el seu control sobre la població a través dels seus serfs i en projecta la seva obra en forma de por, amb la voluntat dels seus habitants de viure una vida tranquil·la que s'hi oposen amb la raó de la humanitat.


A l'inici de la partida, els jugadors hauran de dissenyar el que serà el seu amo, el qual requereix d'unes necessitats sempre horroroses. Seran els serfs, interpretats pels jugadors, qui hauran de satisfer aquestes necessitats, tot perpetrant actes atroços sobre el poble i els seus vilatans. Per tal fet, els serfs podran comptar amb les seves habilitats especials, tot i que sovint es veuran limitats per defectes que desvelaran la seva natura infrahumana.


Es tracta d'una relació disfuncional entre l'amo i els seus serfs, mentre que aquests l'han de servir, també volen desempallegar-se de l'asfixiant llaç del seu amo, i per fer-ho hauran d'aconseguir acumular l'afecte d'alguns dels vilatans. Les relacions que estableixin els serviran per poder resistir les roïnes ordres de l'amo, però alhora també esdevindran el seu objectiu principal per curullar les necessitats d'aquest o com a ingredients principals dels seus perversos experiments.


Quan finalment algun dels serfs assoleixi la fita de resistir-se a una ordre de l'amo, s'iniciarà el final del joc, en una sèrie d'escenes que culminen amb la mort de l'amo, i es resolt la posició dels serfs respecte la humanitat.La meva vida amb l'amo utilitza un curiós sistema amb piles de d4, creades a partir de la combinatòria de les úniques cinc característiques que defineixen tant la situació com els serfs: por, raó, autoaversió, fatiga i afecte. A les piles de d4 se li poden afegir un d4, d6 o d8 en funció de si la interpretació del personatge traspua sentiments d'intimitat, de desesperació o de sinceritat, respectivament.

No deixeu que us ho expliquin i proveu ja La meva vida amb l'amo, un joc que segur que no us deixarà indiferents, i us aportarà una nova experiència rolera, on l'horror i la catarsi són els objectius finals.

1 comentari:

  1. Que es traduira aquest i d altres q teniu en castella? Es q teniu un cataleg que m'agrada per regalar pero aquesta persona no te cap idea de catala...gracies

    Os deixo el mail per la resposta... no corra pressa, trankis.... soc Karlos i el mail es: friskichou@gmail.com

    ResponElimina