dilluns, 7 d’abril del 2014

Etern estiu al Club Diógenes

O no hi ha jornades petites...

Íntimes, personals, càlides, acollidores, amb companyonia i menestralia, aquests són alguns dels qualificatius que em venen al camp quan penso en les jornades del passat dissabte al Club Diógenes de Tarragona. Es tracta d'un club de rol petit, liderat per Athal Bert, però molt entusiasta i compromès amb la qualitat rolera.

Fidels a la seva política de "Al pot petit..." van assistir a les jornades un grup reduït de jugadors (una trentena?) que concentraven una gran qualitat rolera, de la qual en vaig poder gaudir, primer, amb una interessantíssima xerrada sobre els jocs de rol i la seva aplicabilitat en l'educació -llàstima que vaig arribar a la part final, però el que vaig sentir em va encantar- i sobretot, durant la partida de demostració d'Etern Estiu. No sense menystenir el dinar de germanor on les experiències roleres van ser el tema principal de conversa!

Atrapats en el mar de fulles


Agrair també la invitació del Club Diógenes per assistir a les seves jornades amb una aposta molt interessant cap a la qualitat, on es van mimar tant als assistents com els temes i jocs tractats.

No em queda més que atiar al Club Diógenes per que continuí apostant per aquest tipus de jornades, on no només s'hi va a jugar, sinó també a aprendre, les quals, n'estic segur, només poden tenir un futur brillant.

7 comentaris:

 1. Opino lo mateix! Jo vaig aprendre un munt de catalá, que ho tenía aparcat ;). Gran dissabte!

  PD: Ho he dit bé? ^_^

  ResponElimina
 2. Gracies Quim ens fas sentir molt orgullosos de la feina feta.

  ResponElimina
  Respostes
  1. En podeu ben bé estar. Us van sortir unes jornades rodones.

   Elimina
 3. Jo només puc dir que vaig sortir gratament sorprès i juntament amb la meva dona amb ganes de tornar.

  ResponElimina
 4. Bones!
  Felicitats per les jornades. A veure si a les properes podem venir...
  Per cert, tenim un fòrum rolero en català www.talpimon.com si us hi voleu passar hi sereu molt benvinguts!

  ResponElimina