dimecres, 15 de febrer del 2012

L'era dels insectes

Ningú no té clar per què va passar, però és ben clar què va passar: en quinze dies la majoria de mamífers del planeta van morir, entre ells, evidentment, els humans.
Les persones que van sobreviure es van refugiar en petites comunitats allunyades de les grans ciutats, fugint de les epidèmies, intentant sobreviure i reconstruir la civilització.
Han passat un parell de generacions, i només alguns vells recorden alguna cosa d'abans del cataclisme. Algunes persones de la darrera generació han desenvolupat certes capacitats sobrehumanes relacionades amb els mamífers. Per ara aquests “poders” són dèbils i poques persones els han manifestat.
Molta de la ciència i coneixement de la humanitat s'ha perdut i els objectes antics són ara un bé preuat.
Mentre els homes intenten recuperar certa civilització, els insectes, en absència dels mamífers han fet seva la natura. Tot i que no haurien d'haver evolucionat tant ràpid, es parla de l'existència d'insectes gegants i intel·ligents, tot i que només són rumors. Tindrà alguna relació amb el cataclisme? 

L'era dels insectes, una ambientació per Sistema solar.


Per construir la substància m'he basat amb Deluge de VSCA i una adaptació del mateix a The Shadow of Yesterday. L'ambientació en general està sota llicència CC by-sa de Mateu Pastoret. Els secrets, claus i rerefons són obra de Mateu Pastoret, alguns sota llicència CC by-sa, altres sota llicència CC by-nc-sa basant-se en material de sbszine (l'adaptació a Deluge), Brad Murray (Deluge), Jason Morningstar (alguna substància escadussera), Clinton R. Nixon (The Shadow of Yesterday) i Eero Tuovinen (Sistema solar).

1 comentari: