dimecres, 21 de desembre del 2011

Ayudar Jugando 2011

Els passats 3 i 4 de desembre de 2011 van tenir lloc a les Cotxeres de Sants de Barcelona les XI jornades d'Ayudar Jugando "pel somriure d'un nen".

Un any més, Maqui Ed. hi va ser present amb un parell de partides de presentació de Món de Monstres, "el joc de fantasia" concebut com a joc introductori per a novells basat en el joc més clàssic.

A primera hora del matí arribaven directament a les Cotxeres els primers manuals acabats de sortir de l'impremta i l'organització ens assignava una taula de joc.


Mentre esperàvem els primers jugadors, Maqui Edicions donava a Ayudar Jugando els números 1 de Cataus i Sistema Solar, així com un exemplar de Món de Monstres per a la subhasta presencial del diumenge.

Grup de joc del matí
Varem realitzar dues partides de presentació, una al matí (3 jugadors) i una altra a la tarda (4 jugadors). La primera partida no va poder-se finalitzar per manca de temps, però la segona va fluir perfectament i va acabar amb una gran escena on el nan (irònicament) va esdevenir el primer jugador de bàsquet de la història!

Grup de joc de la tarda
Crec que tots els participants a les partides de presentació coincidiran amb mi que el joc compleix perfectament amb allò que promet: un joc senzill però ben relligat i prou complert per ser utilitzat tant com a joc d'iniciació com per a jugadors més experts que no volen un munt de regles per jugar els seus escenaris de fantasia preferits, doncs el joc permet una ràpida (gairebé instantània) conversió de qualsevol partida producte de fantasia de la diàspora D20.

Un cop acabades les partides vaig poder xerrar una estona amb gent interessada en el projecte de Maqui Edicions i en els nostres jocs; em va alegrar saber que alguns ja ens coneixien (com el Dado Inquieto, una salutació company!) i d'altres que ens descobrien per primer cop i que els semblava molt interessant la nostra política editorial. Sempre és un plaer enraonar amb aficionats d'arreu, de fet, és una de les coses que més gaudeixo de les jornades!

Finalment, agrair una vegada més a l'organització per les seves bones dots d'amfitrions (gràcies especialment a en Monty i en Genís), als jugadors que es van apuntar a les partides, per confiar en nosaltres, i a tots els que van acostar per la taula de Maqui a preguntar, xerrar o simplement fer el curiós per compartir una estona amb nosaltres.


Vendes realitzades: 1 Tíbet (castellà), 1 Tibet (català), 1 Sistema Solar, 3 Món de Monstres.

2 comentaris:

 1. Gràcies a vosaltres per publicar en català.

  ResponElimina
 2. Tot i endur-me de les AJ un Tibet i un Sistema Solar, resulta que encara em sap greu no haver-me quedat amb un Món de Monstres, també! Ja ho solucionarem.

  En qualsevol cas, voliem agraïr-vos la vostra atenció a les Ayudar Jugando, i fer-vos saber que hem citat en el nostre particular Rànking 2011 (article que publicarem demà a la nostra web) a Món de Monstres.

  Moltes gràcies. Ens tornarem a veure, segur.

  PD: Aprofitem per a fer-vos saber que, a finals de mes, tenim intenció de publicar un article sobre la vostra línia editorial. Ja us avisarem, eh!

  ResponElimina