diumenge, 26 de setembre del 2010

Tibet a Figueres

El passat diumenge 19 vàrem assistir a les II Jornades de Rol de Figueres convidats per l'Associació Juvenil de Rol de Figueres (AJRF). Les jornades varen tenir lloc al local de l'Associació de veïns dels Cendrassos de Figueres.

A la tarda del diumenge, que és quan nosaltres hi vam assistir, hi vaig comptar una trentena de persones; totes repartides en grups de 5 a 8 per taula jugant exclusivament a rol (D&D, Vampiro, Dark Heresy, i Tibet, el JdR).

Una de les coses que més em va cridar l'atenció, i que ja havia constatat en altres torbades a Figueres, fou la joventut dels seus participants (calculo al voltant dels 16-18 anys) i la proporció de noies (arribant a un 20%), trencant així amb el "mite" de la manca de noves generacions per aquesta nostra afició (l'enquesta del Opinómetro donava un 12% de noies i una mitjana d'edat d'entre 26 i 35 anys).Sembla doncs que l'AJRF està realitzant una magnífica tasca per acostar els jocs de rol als joves de Figueres i pobles del voltant, i des d'aquí els donem tot el nostre suport, i els convidem a comptar amb nosaltres en futurs esdeveniments i col·laboracions.

A la partida de demostració s'hi van apuntar quatre persones, una de les quals em va comentar que ho feia per provar altres sistemes de joc: Genial! Aquest és l'esperit que ens agrada a Maqui Edicions!

Creiem que les jornades de rol han de ser una oportunitat per sortir del grup de joc habitual i tastar altres jocs. Si almenys la partida va servir per encoratjar la curiositat d'aquell jugador (perdó, no recordo el teu nom) crec que l'assistència a les jornades ja va servir de molt.

En resum- Bona iniciativa, curiositats satisfetes; cap Tibet venut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada