dimarts, 8 de desembre del 2009

Ayudar Jugando 2009, gran jornada lúdica!

El passat dissabte 5 de desembre vàrem assistir a les Ayudar Jugando d'enguany. Cert és que aquestes jornades s'han convertit en una de les grans del panorama lúdic estatal, i la prova està en la gran quantitat d'assistents (fins i tot de fora Catalunya) i d'activitats programades que s'hi van dur a terme.

Per la nostra part vàrem poder oferir un parell de partides de demostració del Tibet, el jdr. Una pel matí i una per la tarda.

La partida del matí va costar una mica d'arrencar; només obrir les portes la gent es va llençar a rapinyar els productes de la botiga solidària ignorant completament les activitats. Sort que també hi va assistir en David Cantó, company de jocs i amic des de fa uns quants anys ja, i "apòstol" estatal del DBMM, amb el qual vàrem poder xerrar una estona mentre esperàvem que la gent s'apuntés a les partides.

Com és costum, donat que no es encara gaire conegut entre la massa rolera, el Tibet era descartat sistemàticament per la gent que volia jugar a rol, que s'apuntava a jocs més publicitats (molts d'ells dirigits pels genials DJ de Creacions Enigmàtiques). Per engrescar a la clientela, vaig deixar el manual del Tibet sobre la taula de les inscripcions: va funcionar. Un noi es va interessar pel joc i s'hi va apuntar. Mentre comentàvem un altre escoltava i la conversa el va engrescar: espereu-vos que vaig a buscar els meus amics per jugar! Ja érem 4 jugadors, suficients per fer una partida en condicions.La partida del matí va acabar tard. Entre això i la xerrada que vàrem tenir amb en David (que em va acompanyar durant el cafè) vaig arribar un pèl tard a les jornades. Només entrar per la porta, sento com em reclamen per megafonia! Els meus jugadors (ja apuntats) m'esperen a la taula. Corre escales cap amunt! Tanmateix quan arribo, es veu que s'han cansat d'esperar i han desaparegut. Només un dels jugadors fa temps mirant com juguen altres taules. Finalment, com que hi ha un DJ que arriba tard i a mi em faltes jugadors, el grup que s'ha quedat penjat em demana si poden jugar. I és clar que sí! Comencem a jugar amb 3 però captivada per l'ambientació, en mig de la partida s'afegeix una jugadora que fins aquell moment "només mirava".
En resum- Prou Bé! 3 Tibets i 1 Cataus venuts! Ara ens coneixen una mica més.

4 comentaris:

 1. Bueno, alguns ja us coneixiem (els dos de l’esquerra en la foto de la tarde), de fet fa temps que esperem l’ORN :P

  ResponElimina
 2. Ei! Genial que us passeu per aquí!

  No vàrem tenir gaire temps per xerrar. Què us va semblar el Tibet?

  ResponElimina
 3. Molt bé, de fet ja l’he recomanat al blog com a bona compra per aquestes festes :)

  El que més hem va agradar va ser que t’ho tinguis que pensar bé abans de fer qualsevol acció, la gestió del karma i el fet d’haver de resoldre totes les accions de la forma més “pacífica” posible em van semblar uns concepte molt interesants.

  ResponElimina
 4. Ostres, molt bé! Moltes gràcies! :D

  Si no et fa res, hem posat el teu comentari a la descripció del producte.

  ResponElimina