Paga el que vulguis

Alguns dels nostres jocs estan en format paga el que vulguis a Lektu i a Drivethru.

Paga el que vulguis?

Com sabeu la filosofia de la nostra editorial és la d'oferir jocs en català, però arriba un moment en que els exemplars en paper s'esgoten. Nosaltres creiem en la permanència dels productes i no ens agrada quan desapareixen del mercat. Per aquest motiu oferim alguns dels nostres jocs (Tibet, Cataus i Sistema solar) en pdf.

Com també probablement sabeu, Maqui no ha estat mai una editorial amb ànim de lucre, és un projecte cultural. Tant els seus fundadors, que fem les traduccions i maquetacions, com la gent que col·labora puntualment fent correccions i revisions no cobrem res. Els autors i il·lustradors dels jocs, com és lògic, cobren els seus drets d'autor. A més, intentem mantenir els preus ajustats al màxim, de vegades són més econòmics, o com a molt iguals, que les edicions en d'altres idiomes, malgrat que les nostres tirades són molt més curtes i per tant el nostre cost per exemplar és més alt.

Per tot això hem decidit oferir-vos aquests pdfs en format paga el que vulguis. Podeu pagar el preu que nosaltres hem marcat com a recomanat o podeu posar-hi qualsevol preu que vulgueu. Posant-hi un preu superior estareu fent una "donació indirecta", una mostra de suport a Maqui, aquests diners romandran a l'editorial per assegurar-nos futurs projectes. També teniu l'opció de pagar 0 euros, i si us agrada el producte pagar més endavant, o senzillament descarregar-vos-el de franc i gaudir-ne, el que és perfectament lícit.

Cap comentari:

Publica un comentari