dimarts, 17 d’abril del 2012

Fins que ens enfonsem...

Ja sigueu nadius o clients de vacances, sou en un minúscul complex turístic d’una illa enmig de l’oceà Pacífic. Les úniques persones que hi ha a l’illa són vosaltres – i un entusiasta de la pesca, que acaba de morir just abans de l’inici del joc. El clima és càlid i agradable, però amb un xic d’humitat. La gent està parlant de la propera tempesta. L’illa s’enfonsa a l’oceà, lentament, però de forma inexorable.




Des de Noruega ens arriba el quart volum de "Al pot petit...": Fins que ens enfonsem..., un joc de rol basat en la conversa i un joc de cartes d'esdeveniments, altament inspirat en el còmic Traç de guix (Trazo de tiza) de Miguelanxo Prado i el videojoc L’île noyée de Benoit Sokal.

Ideal per ser jugada un capvespre en una terrassa. Altament recomanable!

Fins que ens enfonsem...

2 comentaris:

  1. Hola! Tinc un dubte sobre el sistema de joc: diu que es necessita un dau, però enlloc del manual explica en que s'hauria d'emprar. No diu que hi hagi tirades de carisma ni de percepció ni res. M'ho podeu aclarir? Gràcies!

    ResponElimina
  2. És un joc freeform, de conversa improvisada i per tant no hi ha tirades d'habilitats o característiques. Algunes cartes d'esdeveniments (com ara "Una estranya salutació" o "Verí?") demanen una tirada de dau.
    Gaudiu-ne!

    ResponElimina