dimarts, 29 de març del 2011

Cthulhu Tenebrós

Des d'Anglaterra ens arriba el primer volum de "Al pot petit...": Cthulhu Tenebrós, unes regles senzilles per jugar partides lovecraftianes.
Les regles són divertides i increïblement reduïdes: caben en un sol full de paper. No necessites fitxa de personatge, així que pots començar a jugar de seguida. Malgrat la seva simplicitat, hi ha un parell de girs interessants, com la regla per suprimir coneixement dels Mites o la possibilitat d'arriscar-te a cost del teu seny. En la primera sessió feu servir un escenari pre-creat de qualsevol joc de rol dels Mites, amb l'esquema clàssic amb un Guardià. Més endavant podeu provar altres sistemes. Finalment, si escrius un escenari de Cthulhu i vols oferir-lo com un producte autònom incloent les regles de Cthulhu Tenebrós, no hi haurà cap problema. Feu-nos-ho saber abans de fer-ho, a nosaltres, o a l'autor original (en anglès). Cthulhu Tenebrós Cthulhu Tenebrós per imprimir

6 comentaris:

  1. Boníssima iniciativa i boníssim joc, l’he trobat “senzillament” (mai més ben dit) genial. Les poques regles quasi totes et duen immediatament a pensar en històries i situacions lovecraftianes. Per algú acostumat a indagar sobre el Mites, no cal res més per posar-se a jugar. M’encanta la part del combat ;)

    Enhorabona i fins al proper “En el pot petit…”

    ResponElimina
  2. Gràcies pels comentaris. Ens agrada que us agradi ;)
    Si el proveu feu-nos-ho saber, aquí o a terradejocs

    Salut!

    ResponElimina
  3. Un acierto esta primera opción para pot petit, chicos. Ya tenéis reseñita. ¡Suerte!

    ResponElimina
  4. Gràcies per la ressenya, genial!

    La trobareu aquí: http://rol-the-bones.blogspot.com/2011/04/cthulhu-tenebros.html

    ResponElimina
  5. Hola crec que us agradará saber que he fet una ressenya de Cthulhu Dark (Cthulhu Tenebrós) al meu blog:

    http://eldadoinquieto.blogspot.com/2011/04/ressenya-de-cthulhu-tenebros.html

    ResponElimina
  6. Moltes gracies per traduir-ho al català :D

    ResponElimina